E E T B E L E V I N GMidden in huis, staat een lange houten tafel. Een tafel met een verhaal. Verhalen te lezen in de kringen op het tafelblad, die de glazen wijn en dampende kommen thee hebben achtergelaten. Verhalen van de blaadjes van de appelbloesem die nog her en der verspreid liggen na een lang ontbijt. Verhalen van flarden muziek, die nog zachtjes door de ruimte dwarrelen. Verhalen van de kerven die mijn mes heeft achtergelaten tijdens het schillen van kisten vol appels en peren. Verhalen van een linnen servet, verdwaald op de hoek van de tafel. Verhalen van de geur van verse kruiden, die in bosjes boven de tafel hangen om te drogen en deinen in de wind. Verhalen van het vuur in de houtoven dat nog zachtjes na sist. Verhalen die mij herinneren aan alle mooie momenten rondom mijn tafel vol lekkers...

Table d'hote

Lekker genieten met vrienden en familie aan een lange tafel, van pure en ambachtelijke gerechten vergezeld van een goed glas wijn?

Boek dan een gezellige avond bij table d'hote Floorabella en geniet van een tafel vol lekkers en proost met een goed glas wijn.

Prijs: vanaf 65,00 p.p, vanaf 6 personen

ambachtelijk buffet 2.jpg

Ambachtelijk buffet

Zie je het voor je? Een tafel vol terrines huisgemaakte soep, ambachtelijk gebakken broden met olijfolie, roomboter en knisperend zeezout, grote schalen met hartige taarten gebakken in de houtoven, een uitgebreide kaasplank met Floorabella's notenbrood, huisgemaakte chutneys en Franse kazen

Met Floorabella's ambachtelijke buffet zet je iets 'unieks' op tafel. Alles is met de hand gemaakt met oog voor het ambacht en dat proef je!

Naar wens is het buffet aan te vullen met versgebakken ambachtelijke taartjes.

Alle buffetten worden gesierd, door een mooi servies in sfeer zodat je in een mooie entourage kunt genieten van al het lekkers.

Prijs: vanaf 25,00 p.p

carrotcake bloem kast zijaanzichta.jpg
granola 1.jpg

Bruiloft

'Yes, you are lovely, with your smile so warm
and your cheeks so soft...
There's nothing for me than to love you
and the way you look tonight...'

-Frank Sinatra

Op aanvraag verzorgt Floorabella rustieke taartentafels, ambachtelijke buffetten, lunches en brunches in de buitenlucht of een mooie aangeklede tafel met wijn en bubbels naar keuze voor het proostmoment op locatie.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een offerte voor deze bijzondere dag.

'Omdat er bij een bijzondere gelegenheid,
iets moois op tafel hoort...!'

 

Picknick

Lekker buiten eten op een kleed of aan lange tafels in het veld? Ga dan op pad met een heerlijk gevulde picknickmand van Floorabella.

Een mand ambachtelijke lekkernijen bestaat uit kannen thee van verse theeblaadjes, huisgemaakte soep, kaasplank met Floorabella's notenbrood en mooie Franse kazen, quiches uit de houtoven en een versgebakken ambachtelijk taartje.

Naar wens is deze mand ook nog aan te vullen met een flesje bubbels of ambachtelijk appelsap.

prijs: vanaf 25,00 per persoon

 

'Fête de la Floorabella'

Een aantal keer per jaar zal er bij Floorabella op locatie een 'Fête de la Floorabella' plaatsvinden om het leven te vieren. Wat dacht je van een 'Fête du vin', een 'Fête de printemps', 'Fête de picnic' of een 'Fête du jardin'...

Met zijn allen lekker eten en drinken aan lange tafels of op picknickkleden in het bos. En natuurlijk is er de nodige inspiratie en entourage voor een perfecte eetbeleving bij jou thuis.

Datums worden bekend gemaakt via instagram en facebook 'Bon Appetit...!'

‘Verrassings ontbijt’

Wil je iemand verrassen met een overheerlijk bourgondisch ontbijt op bed? Bestel dan een ontbijtkist vol lekkers bij Floorabella. De kist is gevuld met een kan thee met assortiment van verse theeblaadjes, ambachtelijk sap, weckpot Griekse yoghurt met homemade granola uit de houtoven, croissantjes met roomboter en huisgemaakte jam, notenbroodje met Franse kaas en een koek.
Naar wens kan de mand nog aangevuld worden met een lekkere taartje of fles bubbels.

Bestellen kan vanaf 2 personen.

prijs: vanaf 45,00 p.p.