F L O O R A B E L L A


tarte tatin 4.jpg

Genieten van lekker eten doe ik het liefste samen. Koken doe ik het liefst alleen. Ik neem er graag de tijd voor, leg een plaat op de platenspeler en schenk mezelf een goed glas wijn in. Ik steek mijn haar op tot een grote knot, wikkel mijn linnen keukenschort om, leg mijn door de tijd gevormde houten snijplank klaar, slijp mijn mes en ga aan de slag. Zachtjes laat ik mijn handen door het meel glijden, ontsteek ik het vuur in de houtoven en zet ik een kist moesappels bij de tafel, klaar om geschild te worden.

In de keuken kom ik tot rust. Bij het ontwerpen van mijn recepten creëer ik gerechten die 'tijd' verdienen. Een soep die op de kachel staat te pruttelen, een dampende stoofschotel of een met de hand gekneed brooddeeg dat de hele nacht de tijd krijgt om te rusten en te rijzen.

Ik houd van het geklater van potten & pannen, het sissen van het vuur in de houtoven en van geuren die me tegemoet komen uit de pannen op het fornuis.

Als culinair creatief brein achter Floorabella heb ik de mogelijkheid mijn recepten tot leven te brengen door middel van het creëren van een plek waar mensen samen kunnen zijn en kunnen genieten van lekker eten of een goed glas wijn en het componeren van eetbeleving en sfeerbeelden voor diverse restaurants, kookboeken en tijdschriften.


C H E F - G A S T R O N O O M - V I N O L O O G - S T Y L I S T - F O T O G R A A F


'Eetbeleving op locatie

Handelseweg 70 - 5423 SC Handel - Noord Brabant

06 52403966

www.floorabella.com

info@floorabella.com

IMG_2173.jpg